Takim me Infermierët

15094340_1809808702638060_8142147773149029142_n

UniFin u ftua të prezantojë SHKK-në e saj pranë aktivitetit të radhës organizuar nga Urdhri i Infermierëve në disa zona të Shqipërisë si Vlorë, Pogradec, Berat dhe Lushnje.
Konferenca e Profesionistëve të Shëndetësisë u organizua në kuadër të rritjes profesionale të Inferimerëve dhe Mamive.
Gjatë kësaj konference, ashtu si ne shumë aktivitete të tjera të të njëjtit lloj, UniFin prezantoi një nga platformat e saj të cilat në mënyrë të personalizuar, i vijne në ndihmë grupimeve të ndryshme profesionale, siç janë në këtë rast punonjësit e shëndetësisë.
Ne në UniFin, e dimë se sa e dobishme për secilin nga anëtarët tanë është të shkojmë drejt tyre duke personalizuar produktet dhe ofertat tona, në mënyrë që të sjellim një vlerë të shtuar, me profesionalizëm, transparencë dhe përkushtim, duke kontribuar kështu në të gjithë komunitetet ku eventualisht secili prej nesh është pjesë.

 

 

urdhri-i-infermiereve-3
urdhri-i-infermiereve-2
I/e nderuar anëtar,
Bazuar në ligjin nr.4/2020 “Për shkëmbimin automatik të informacionit të llogarive financiare”, sipas Standardit të Përbashkët të Rportimit – CRS, jeni të lutur të paraqiteni në një nga degët tona të SHKK-së për të plotësuar Formularin e Vetëdeklarimit me të dhënat tuaja personale tatimore, brenda datës 15/07/2020.
Gjithashtu ju njoftojmë se Formularin e Vetëdeklarimit mund ta shkarkoni këtu
dhe mund të na e dërgoni nëpërmjet postës, në një nga degët tona, adresat e të cilave i gjeni në faqen tonë të internetit.

Për më shumë detaje rreth kërkesave të këtij ligji, mund të shkarkoni dokumentin
 në këtë link.
Faleminderit për mirëkuptimin!
Shoqëria e Kursim Kreditit UniFin

Untitled-1-01