Gjej Degën Tënde

Gjej degën tënde

Dega Tiranë

Tel: +355 4 224 469
Cel: 067 20 82 497

e-mail: ocane@unionijehona.org

Dega Durrës


Cel 2: 068 90 20 943

e-mail: acako@unionijehona.org

acako@unionijehona.org

Dega Gramsh

Tel: 069 69 18 936
e-mail: melezi@unionijehona.org

Dega Fier

Cel: 0683033280
e-mail: agrembi@unionijehona.org

Dega Vlorë

Cel: 069 64 02 008
e-mail: abubeqi@unionijehona.org

Dega Kuçovë

Cel: 069 28 38 550
e-mail: mkoxhai@unionijehona.org

Dega Cërrik

Cel: 068 54 60 872
e-mail: alamcja@unionijehona.org

Dega Pogradec

Cel: 069 20 99 663
e-mail: mshuli@unionijehona.org

Dega Korçë

Cel: 069 20 80 068
e-mail: dceta@unionijehona.org

Dega Patos

Cel: 069 76 44 406
e-mail: lmeco@unionijehina.org

Dega Libofsh

Cel: 068 22 704 75
e-mail: sngjela@unionijehona.org

Dega Divjake

Cel: 069 40 89 173
e-mail: njanku@unionijehona.org

Dega Goriçan

Cel: 069 29 51 537
e-mail: lgoga@unionijehona.org

Dega Laç

Cel: +355682013154
e-mail: kgjaci@unionijehona.org

Dega Elbasan

Cel: 0694400757
e-mail: hhalili@unionijehona.org

Dega Berat

Cel 1: 0694736448
Cel 2: 0692041477

e-mail: edervishi@unionijehona.org

e-mail: vpapavani@unionijehona.org

Dega Lushnje

Cel: +355 (0) 69 20 70 312 e-mail: tomorri@unionijehona.org
Llogarit këstin e kredisë Konsumatore
I/e nderuar anëtar,
Bazuar në ligjin nr.4/2020 “Për shkëmbimin automatik të informacionit të llogarive financiare”, sipas Standardit të Përbashkët të Rportimit – CRS, jeni të lutur të paraqiteni në një nga degët tona të SHKK-së për të plotësuar Formularin e Vetëdeklarimit me të dhënat tuaja personale tatimore, brenda datës 15/07/2020.
Gjithashtu ju njoftojmë se Formularin e Vetëdeklarimit mund ta shkarkoni këtu
dhe mund të na e dërgoni nëpërmjet postës, në një nga degët tona, adresat e të cilave i gjeni në faqen tonë të internetit.

Për më shumë detaje rreth kërkesave të këtij ligji, mund të shkarkoni dokumentin
 në këtë link.
Faleminderit për mirëkuptimin!
Shoqëria e Kursim Kreditit UniFin

Untitled-1-01