Engjellushe Spada

Engjellushe Spada eshte 43 vjec e lindur ne Shkoder dhe banuese ne Durres. E martuar, me dy femije, familja kishte te ardhura te vogla me burim […]

Petit Lala

Petit Lala jeton me gruan dhe dy fëmijët e tij në Divjakë. Ai është 50 vjec, fermer, dhe më parë punonte në sektorin e agrikulturës. Aktualisht […]

Rajmonda Kërçuku

Rajmonda Kërçuku, 40 vjeç, mama e 4 djemve, është anëtare e Shoqërsië së Kursim Kreditit në degën e Gramshit që prej vitit 2010. Gramshi është një […]

Fuat Vesho

Fuat Vesho është 40 vjeç, fermer, jeton me gruan dhe dy fëmijët e tij në Goriçan, fshat në qarkun e Beratit. Pasi emigroi dhe kaloi disa […]

Kristaq Janko

Kristaq Janko, sot 53 vjeç, është një nga anëtarët më të vjetër të Shoqërisë së Kursim Kreditit. Ai jeton në Divjakë, një fshat i angazhuar në […]