Kredia per  Ndertim, Blerje, Rikonstruktim!

Shtëpia është një nga gjërat më të rëndësishme në jetë, ndaj ky moment duhet të jetë një eksperiencë e bukur. Nëpërmjet kredisë hipotekore per shtepi synojmë të përmbushen nevojat personale të individëve për blerje, ndërtim ose rindërtim te nje prone rezidenciale.

Jo të gjithë mund te blejne/ndertojne nje shtepi me fondet e veta!

Me ane te kredise per blerje shtpeie nuk ke nevoje te presesh per te kursyer te gjithe Shumen e nevojshme per blerjen e shtepise. Ne punojmë cdo ditë dhe jemi prane jush per konsulencen e duhur nepermjet specialisteve tane qe ju mbeshtesin nga fillimi i procesit deri ne fund.

Ne jemi pergjigja e cdo dileme apo cdo pasigurie qe mund te keni duke ju orjentuar ndaj nje zgjidhje financiare te pershtatshme per situaten tuaj.

Besimi dhe suksei I anetareve tane eshte suksesi i Unionit tone.
Për më shumë informacion mbi kushtet e punës për shërbimet në UNIFIN klikoni këtu !