Për çdo nevoje financiare personale apo familjare!

Financojme nevojat tuaj personale apo familjare me rendesi te vecante per ju si, blerje te nje automjet familjar, rikonstruksion & mobilim shtepie, arsimim, shendetsi, pushime dhe eventimente familjare, etj. Nepermjet nje dokumentacioni minimal, financim deri ne 1.5 milion leke me prionitet, dedikim dhe konsulence te personalizuar per cdo anetar te Unionit tone.

Për më shumë informacion mbi kushtet e punës për shërbimet në UNIFIN klikoni këtu !