Nese keni nje pasuri te paluajtshme dhe te ardhura te konsoliduara ne financojme cdo ide apo nevoje tuajen. Ju mund te investoni ne biznesin tuaj ekzistues, mund te shtoni pasurite tuaja te paluajtshme, investoni ne studime pasuniveristare, etj.

Stafi jone i personalizuar do ti dedikohet me profesionalizem cdo Anetari te Unionit tone.

Për më shumë informacion mbi kushtet e punës për shërbimet në UNIFIN klikoni këtu !