Certifikata e ASD

logoasd

licensa asd unifin kornize1

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë se UniFin u pajis me Certifikatën e lëshuar nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave. Ky hap i rëndësishëm për Institucionin është një angazhim më shumë drejt anëtarëve tanë ndaj të cilëve nuk do reshtim kurrë së dhëni shërbimet më të mira e më të sigurta.

Për informacion më të gjerë, ju lutem të shkarkoni broshurën e ASD drejtuar anëtarëve të SHKK-së këtu poshtë, ose drejtohuni në degën tuaj më të afert ku do t’ju shpjegohen më specifikisht avantazhet dhe përfitimet e anëtareve në lidhje me përfshirjen e UniFin në ASD.

Broshura Informuese