Testimonials

27/07/2017

Engjellushe Spada

Engjellushe Spada eshte 43 vjec e lindur ne Shkoder dhe banuese ne Durres. E martuar, me dy femije, familja kishte te ardhura te vogla me burim […]
19/12/2016

Petit Lala

Petit Lala jeton me gruan dhe dy fëmijët e tij në Divjakë. Ai është 50 vjec, fermer, dhe më parë punonte në sektorin e agrikulturës. Aktualisht […]
11/11/2016

Rajmonda Kërçuku

Rajmonda Kërçuku, 40 vjeç, mama e 4 djemve, është anëtare e Shoqërsië së Kursim Kreditit në degën e Gramshit që prej vitit 2010. Gramshi është një […]
11/11/2016

Fuat Vesho

Fuat Vesho është 40 vjeç, fermer, jeton me gruan dhe dy fëmijët e tij në Goriçan, fshat në qarkun e Beratit. Pasi emigroi dhe kaloi disa […]
I/e nderuar anëtar,
Bazuar në Rregulloren e brendshme te Shkk UniFin “Për evidentimin, raportimin dhe administrimin e llogarive inaktive”,  te miratuar nga Keshilli Drejtues i Shkk UniFin ne date 12/05/2017,  jeni të lutur të paraqiteni në një nga degët tona të SHKK-së për të kryer  perditesimin e te dhenave tuaja identifikuese prane Shkk UniFin  dhe aktivizimin e llogarive te kursimit inaktive brenda 30 ditesh. 
Ne rast mos paraqitjeje dhe sipas Vendimit te Keshillit Drejtues te dates 21/12/2022  llogarite e kursimit inaktive do te mbyllen.
Faleminderit për mirëkuptimin!
Shoqëria e Kursim Kreditit UniFin

Untitled-1-01

error: Content is protected !!